fredag 25 november 2011

Thanksgiving å litta till

Lisa tackar Hasse och Eva
Det har varit fullt upp som vanligt här i Boston. Firat Lisa, Thanksgiving middag hos vänner för idag ha varit på Children Museum jag och barnen. Vi fick passa på att gå dit, jag och barnen för vårt medlemskap går ut den 30 November. Så detta var nog sista gången. Det var Klara som promt skulle dit och det var hon som hade tråkigast. Hon börjar bli för GAMMAL. Vi kom fram till Science Museum är nog för henne nu. Hon tycker ju om att upptäcka saker och det är ju det man gör där. Lika nyfiken som mor sin antagligen och det är ju bra.

Enda anledningen kom jag fram till att vi skulle till Children Museum idag var att Klara ville vara med i deras teater show. Man måste ju räcka upp handen om man vill vara med i showen och denna gången också måste jag säga kom med och det gjorde även en blyg Nellie denna gången. Först ville hon inte men hon gick upp ändå för att i början ställa sig bakom Klara. Nellie räckte handen och kom med som sista deltagare. Hon ville inte ha någon hatt, men det gick bra ändå. det var en mamma som berömde henne efteråt och Nellie var SÅ stolt när hon hade gjort detta. Klara och Nellie är lite olika i detta.

Men BÅDA var duktiga. Det handlade om det Kinesiska Nyåret och varför musen var först i det Kinesiska nyåret. Klara spelade musen..

Tyvärr hade jag ljudet av på mobilen och då försvann tydligen ljudet på inspelningen också. Ibland blir man bara så trött på sig själv. Kanske ännu en anledningen att önska sig en videokamera av TOMTEN!!

Annars idag är det som en kläm dag här i USA men Lisa var ju tvungen att jobba tyvärr. Men snart är det ju helg och då ska vi mysa och ha lite Jul stök.


i North End, Thanksgiving

Boston visar sin goda sida

sötnosarna

Thanksgiving hos P-O och Pernilla

Kalkon på 12 kg

Klara ock Lovisa

Klara bygger på CM

Teater

alla barnen!!!!(pappa stolt)



Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna