lördag 1 augusti 2009

Miami



Ja nu har Lisa kommit hem från Miami. Hon blev frälst av detta ställe. Hon hann med att träffa sin nya chef och sin nya grupp kolla på hus med mäklaren, som vi hade fått rekommenderad av en annan svensk tjej som bor i Miami och hon hann även ta det "lite" lugnt. Hon hittade ett hus som var otroligt fint en liten pool 3 sovrum en liten baksida med gräsmatta. Ett sådant hus hade varit perfekt för oss.


Som sagt nu är det bara ca 4 månader till´s vi åker i väg. Nu får vi börja bocka av massa saker som ska vara gjorda innan vi drar över Atlanten för ett va jag tror ett nytt hem i 2 år.


Nu har vi snart haft våran semester på 6 veckor, inget fint väder men vi har ju njutit ändå. Jag och Lisa har också fått varit vuxna för en dag. Vi åkte till Södertuna Slott för en natt och bara njöt för oss själva med en 3 rätters middag, bad i poolen och lite vin. Det behövde vi verkligen.

Vi har ju varit hemma en hel del men dom sista veckorna har vi varit Strömstad, när Lisa var i Miami och på Holmen med Lisas familj.

Henrik & Lisa

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna