måndag 12 september 2011

Cape Ann Whale Watch

Vilken upplevelse att se se dessa otroligt stora djur i havet. Jag igår var vi ju och såg valar jag, Lisa och Klara. Nellie var hos våra vänner Calle och Hanna.

Båten tog oss ut ca 30 minuter rakt ut från Glouchester som ligger en timme norr om Boston. En otroligt mysig liten stad. När vi kom dit och gick ut till hamnen luktade det barndoms minnen, FISK. En riktig fiskar by.

Det var en otroligt fin dag med sol och ungefär 22, 23 grader varmt och nästan ingen vind. Förutom vi 3 var det nog ett hundratal andra. Så när vi hade kommit ut ca 10 minuter så pratade Kaptenen om ngt som vi inte uppfattade och het plötsligt vände vi hemåt igen i illfart. Tydligen var den en som hade blivit dålig så när vi kom till hamn stod ambulansen där. Men efter detta hade vi lite över 3 timmar till havs och bara leta valar.

Glouchester













Jag finns med i glasögonen

Hamn inloppet





Ambulansen som väntade på oss

Vi har solen rakt i ögonen


Sen lördagen. Då var jag och Lisa ute med Lisas jobb. Vi hittade en ny restaurang som serverade Texas Ribs. Otroligt gott och till det serverades Kokta bönor. Det som saknades var Cowboy hatten och bootsen bara.Ett litet mysigt ställe i Brookline Village. Efter detta gick vi till en pub och tog några öl innan det var dags att gå hem till dom små. En fartfull helg med mycket vuxen tema. Det är kul det.

En sak också. På lördag kvällen när Kristin skulle lägga Nellie så hörde hon ett stor brak bara. Hon kollade ut på gatan och där låg en bil upp och ner. Hon ringde 911 och då kom polis, brandbil och ambulans. Ja det händer som sagt alltid ngt i Fam. Buvall´s närvaro….

Efter det var det lite svårt att lägga dom små som nu somnade vid 10-tiden på kvällen!!!


























Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna