måndag 4 april 2011

Vad ska man säga

Söndagen var också bra. Klara och Lisa åkte och handlade veckans matsedel som innehåller några favoriter som Juice Burgers men också några nyheter, som kommer senare i våran andra blogg.

Medan dom gjorde det var jag och Nellie på Driscool Playground med Alex, Hanna och deras Pappa Ted. När Lisa och Klara handlat färdigt så kom Lisa och lämnade Klara så hon också fick leka. Vi fikade och hade det helt underbart i solen.

Vi var ute hela dagen nästan i det fina vädret på eftermiddagen var i i lekparken innan det var dags att åka till Klara´s andra kalas för helgen. Nu var det dags för Lasertag. Det är som paintboll och dom hade haft jättekul.

Men Men så inatt var det dags igen. Klara kräktes och det rejält så idag är vi hemma och myser. Hoppas hon är bättre tills imorgon får då är det ju simskola med Ana.

Det är också så konstigt, Klara har en kompis Tess vars mamma är hypokondris. Klara får ALDRIG leka om hon så är lite förkyld med Tess. Men i helgen har Klara lekt med Tess vars Mamma har varit magsjuk i helgen. Så självklart har hon fått det från henne. Tvärtom går bra tydligen, vad vet jag. Men hon ska få höra det av mig...

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna