lördag 10 december 2011

Jul stämning i Boston

Som sagt idag åkte vi ner till Boston efter vi hämtat Klara på sitt kombinerade Sleepover-Birthday party hos Sarah, en klasskamrat till Klara. Klara var med sina 6 bästa vänner hos Sarah igår, jag lämnade henne vid 4 igår och vi hämtade henne idag vid 10 tiden. Dom hade haft det hur kul som helst dessa tjejer men det blev sent, dom somnade vid 10 tiden på kvällen och hade vaknat 6 imorse. Så idag var Klara trött.

Men i alla fall, vi var nere i Boston för att se på den stora granen som skänks varje år av Nova Scotia thanks.... Vi parkerade i ett parkeringshus för att sedan gå att se granen.

Efter vi hade sett denna ENORMA gran så gick vi in på Quincy Market för att fika, väl där hörde vi att det spelades julmusik på ovanvåningen. Vi gick upp och det var en tillställning för att samla in pengar till barn. Det kostade $10 för hela familjen, det var gratis mat, dryck och dom fick pyssla OCH dom fick ett spel var barnen att ta med sig hem. Sedan vann jag ett spel så vi gick därifrån mätta och belåtna med 3 spel. Otroligt billigt, 70 skr.


Barnen fick Choklad Cupcakes !!






Nöjd Nellie
 Barnen pysslar



Jul stämning !!!



Sedan gick vi för att hämta bilen. Väl där skulle ju parkeringen betalas, $35 kostade den. Det var dom spelen det. Jaja inget gott.......

När vi kom hem var det dags att provsmaka min hemma gjorda tomtegröt som jag gjorde i morse. Mycket god!!! Sedan bakade Lisa lussebullar med barnen och dom blev riktigt goda.

Så nu tar vi ett glas vin och bara njuter.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna