torsdag 8 december 2011

Utvecklingssamtal med Klaras fröken.

Ja idag har vi haft samtal med Ms Shashoua. Enligt henne var Klara som vilken 2:a klass elev som helst. Hon var en bra kompis hon hade vissa som var hennes bästa kompisar men hon lekte med alla om det var så att dom skulle göra det. En väldigt nyfiken tjej som inte lämnade ngt åt slumpen i skolan. Hon var duktig på att läsa lite bättre än vissa Amerikanska barn sa hon. Även vad det gällde stavning låg hon bra till, här låg på medel. Sen var det matte, här tyckte Ms Shashoua att vi kunde hjälpa henne lite. Det var främst med tex 6+5 osv. Dom ska kunna att addera olika siffror upp till 20 när 2:a klass är slut. Undrar om det är så hemma i 2:a klass??

Men i det stora hela tyckte fröken att hon var en fantastisk elev och kompis, ett exemplar!! Hon har ju ändå två språk att ta hand om.

Och i Musik fick hon detta i betyg..

och så här såg resten ut……



och en kväll hade vi alla dockor och gosedjur samlade för familjekort i vardagsrummet. Ska ju sägas att vi kom hit med, Apis, Margareta, Prickis(vovve), Nallis(Klaras), Nallis2(Nellies) och en liten brun vovve. 6st nu var det nog 30. Sen att vi har en eller 2 sopsäckar hemma med gosedjur så kanske det inte blir så många till….

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna