torsdag 3 mars 2011

Öronen

Början på denna vecka har varit lite hektisk.

Klara går som vanligt på Art Class på Måndagar.

Tisdagar har vi nu börjat med simskola för Klara. I Miami hade vi ju poolen som dom simmade i dagarna i enda. Men här har det inte blivit av tills nu.
Roligt också att hennes bästa kompis Ana går i samma simskola och i samma grupp. Så dom har ju hur kul som helst.

Sedan igår var det dags att besöka Klaras doktor för att kolla hennes öron igen. För att se om dom var friska.
Nu var det ju det att Klara´s doktor var upptagen så vi fick en annan Doktor. Denna Doktor var inte trevlig. Hon skulle bara kolla men såg att det fanns lite vax i öronen och körde in en plast sak i Klaras öra för att ta bort detta. Tyvärr så illa att Klara började gråta. Men hon fortsatte och var lite hårdhänt också. Jag sa till att hon kanske skulle ta det lite lugnt men hon bara fortsatte.
Vi kommer nu ringa sjukhuset och klaga och säga att denna doktor vill vi INTE ha mera.

Nu fanns det lite lite vätska kvar sedan den sista inflammationen. Så nu har vi fått ett telefonnummer till en Öron Specialist. Vi vill ju inte att hon ska besvär längre fram i livet. Lilla hjärtat…..


Jag har klagat lite också på hur dom kör här. Igår fick ännu ett bevis på det. Vid parkeringen vid skolan kom det en bil och skulle ställa sig längs trottoaren . Det bar sig så illa att hon bara körde in i bilen framför. Hon backade bak lite bara och gick ur sin bil och med en hand vinkning sa förlåt. Hon som blev påkörd brydde sig inte heller så mycket faktiskt så det var helt okej då, själv hade man ju blivit galen...

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna