måndag 11 april 2011

Dessa Helger!!!

Emma(mitten) och pappa Lucas i blått
Helgerna är verkligen fullt upp. Är det inte Nellie som vaknar kl 6 så är det Klara som vaknar 6 och dom har nu, Nellie iallafall börjat med att väcka Klara på morgonen. Sedan när det gott ett par timmar så börjar dom bli rastlösa. Så vid nio tiden så ska det ut och lekas, ringas vänner eller något annat. JAG undrar vem dom fått detta av i våran familj?? Lisa vet!!!

Men igår hade vi fullt upp med kalas igen så då var inga problem. Så iväg tidigt för att köpa presenter. Vi var bjudna till Anton´s 6-års kalas men hans syster Emma hade fyllt nyligen också så fick ju köpa något till henne med. Hon hade fyllt 4:a år.

Anton i skjorta
Detta var Bad-Party och det är ju alltid uppskattat av den part som slipper bada(sorry Lisa). Men barnen hade roligt och vad dom badade. Efter badet var det den obligatoriska pizzan och efter det var det tårta. Tårtan hade Anna bakat barnen´s mamma. Klara och Nellie åt så mycket så när Lisa hade gjort Bobotie igår kväll var det ingen av dom som orkade. Lite av det också var dom nästan somnade i maten.


2 Bad tokiga tjejer 
Nellie e galen






Pizza jäääää!!!

Vad ska jag ta


Skönt nästa helg har vi inte så mycket. Bara ett kalas och Teater besök och på måndagen är det Boston Marathon och då ska det Grillas med vänner och se när alla springer. 

Ja det är ju lite det med men kul att det händer något.

1 kommentar:

Myspys och Pyssel sa...

Klockan 9 blir dom rastlösa säger du, då måste dom ha fått det från sin mamma! För som jag har hört var deras pappa ute och ringde på hos grannarna eller satt i sandlådan vid 3-4 tiden...;-)

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna