tisdag 24 maj 2011

North End( Little Italy)

Efter nu alla hade åkt iväg så hade vi en lugn helg igen. Lördagen så åkte vi in till North End som Johan och Jessica rekommenderat och vad mysigt det var. Lite restauranger längs vattnet med utsikt mot Boston. Vi åkte dit efter vi lekt lite på lekplatsen vid lisas jobb. Lisa passade då på att jobba en halvtimme men sedan bar det av till North End. Vi gick lite längs vattnet men som vanligt började barnen bli hungriga så det fick bli ett besök på Joe´s American Bar & Grill. Det var ett nytt ställe med mycket god mat och prisvärt var det också, alldeles bredvid så låg det ytterligare en lekpark som vi självklart besökte.


När dom nu hade lekt en stund var det dags att gå in i själv North End och vad många mysiga Cafe och restauranger det fanns. Men nu hade vi ju ätit middag men lite plats glass fanns det för barnen medan jag och Lisa tog en kopp kaffe. Som sagt solen hade ju kommit tillbaka igen så det blen en skön lördag.




Vårat lunch ställe






Mamma & Klara kollar till båtarna
Kvällen bestod av grill kväll hos Fam Zackrisson från Kungälv som nu bara har 1,5 månad kvar i Boston innan dom flyttar hem, tråkigt. Men vi hade trevligt som vanligt och barnen var ju så trötta efter en ändå händelserik dag.


Idag har Klara playdate igen. denna gång med Sarah som för övrigt har en Svensk Aupair.


Annars är det ju bara 46 dagar kvar……..???

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna