söndag 14 mars 2010

Handelserik Lordag.



Denna lordagen skulle vi till Oleta River State Park med Svenska Skolan. Dom anordnar en picnik dar varje år, med olika aktiviteter som kubb, brannboll och fotboll for barnen. Det fanns aven tipspromenader for både stora och små. Det var ett valdigt vackert stalle detta, man kunde hyra både cyklar och kajaker for att se sig omkring både på land och vatten. Att paddla runt i omradet hade nog varit valdigt vackert. Nar vi kom dit vid 11-tiden var det nastan bara vi men sedan droppade det in massa manniskor. Det borjades grilla och picnik mat borjades att dukas fram. Vi hade med oss pasta sallad till lunch som avnjots. Nar vi satt dar kom det en tvattbjorn som var valdigt hungrig. Den blev valdigt nargången så vi fick borja forsoka att skramma den på alla de sett. En tjej hade pepparspray och det var nara att vi fick ta fram den. Men till slut forsvann den i skogen igen.

Nar lunchen var avklarad så gick vi ner till stranden for att kanna på vattnet. Det var skont, aven temperaturen i havet borjar nu komma så nu kan man nog åka till The Beach snart. Dar var vi en stund så barnen kunde få leka i sanden och aven få bada fotterna for vi hade tyvarr inga badklader med oss.







Lisa har en arbetskollega som heter Sandra som inte bodde så långt från denna park. Hon har 3 barn en som ar 8 år och tvillingar som var 6 år, en kille och en tjej. Så efter picniken så åkte vi dit. Klara och Nellie hade jatteroligt med dessa nya kompisar. Klara lekte med Isabel som var lika gammal och Jessika som var 8 år tog hand om Nellie medans vi satt och pratade med Sara och hennes man, Tom. 

Nar vi hade suttit inne och pratat en stund gick vi ut en stund, dar togs det fram elbilar och cyklar så barnen kunde ha roligt. Det var trevligt och nar vi skulle åka fick vi packa om bilen. For vi fick SÅ mycket av dom. Ett kok, cykel, sulky och en soffa med Nalle Puh. Helt underbart, detta behovde vi verkligen. Barnen var helt tokiga over detta kok.

Detta var kul

Nellie och Klara kor elbil.

Klara och Isabel turas om att knuffa bilen!



Klara och Nellies nya kok.



Nya soffan(kan bli baddsoffa for Gaster)



Nellies nya cykel



Nar vi hade satt oss bilen tog det 5 minuter så sov Nellie, Klara fick vara vaken tills vi kom hem. Vi stannade på Taco Bell for att kopa kvallsmat for klockan var nastan halv 8 innan vi var hemma. Nar vi kom hem så skulle barnen leka med sitt nya kok och det fick dom gora en stund, sedan var det dags att krypa till kojs for dom.

Mycket trevlig lordag, kvallen avslutades med ett glas rodvin och att sitta och lyssna på Il Divo från Barcelona, en bra konsert.

Kram
Fam. Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna