lördag 13 mars 2010

Potluck

Igår var jag på något som kallas for Potluck. Det var med den internationella klubben som finns har, det 20 kvinnor och Jag.

Vi var hemma hos Latika och hennes man for att genomfora detta. Latika och hennes man ar från Indien och eftersom vi har Indisk månad denna månad så blev kalaset hos henne.



Alla skulle ta med sig en matratt som representerade sitt land. Jag tog med mig Snacks och Lemonade. Men resten av ganget hade med sig mat och vilken mat sedan. Det var mat från Indien, Kina, Japan, Mexico, Brasilien, Finland och Kanada + mina snacks.

Efter ha smakat på alla dessa ratter var man så matt och god att det var bara att rulla ivag for att hamta barnen. Det var ett litet avskedskalas också, for 2 av damerna skulle åka hem till sina lander igen. En från Kanada och från Japan.

Eftermiddagen bestod av att byta rum mellan våra tjejer. Lisa hade kommit fram till att Nellies rum skulle passa battre till Klara och det gjorde det.

På kvallen tog vi det lugnt eftersom barnen hade vaknat så tidigt och alla var trotta.

Idag ar det nya aventyr som galler, idag ska vi på picnic med Svenska skolan. Vi får se hur detta ska bli. Men varmt blir det upp mot 26 grader. Skont





Kram
Fam. Buvall

Ps.

Potluck = En husmanskost är en sammanslutning av människor där varje person eller grupp av personer bidrar till ett fat med mat delas i gruppen. Synonymer inkluderar: husmanskost middag, sprida, Jacob's join [1] [2], Jacob nattvard, tro kvällsmat, omfattas skålen kvällsmat, pitch-in, retur, ta en tallrik, DRICKA [r










1 kommentar:

Myspys och Pyssel sa...

Såå typiskt dig...haha!;) Varför gjorde du inte köttbullar som du e så duktig på!? Lemonad o snacks e väl mer amerikanskt, fast det kanske e ditt hemland nu;) Haha...du e för go bror! Kram

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna