måndag 1 mars 2010

Rodeo besok...


Lordagen var en vanlig dag for, Fam Buvall. barnen vaknade som vanligt kl 06:30. Sedan var det fullt upp hela tiden, tills det var dags att gå att lagga sig. Dagen borjade med att vi åkte till Brandsmart Usa och kopte en skrivare med scanner for $68 och en dvd-spelare for $28, som skulle spela både det amerikanska systemet NTSC och det europeiska systemet PAL. Men det funkade inte som vi ville. Våra branda skivor funkade men inte våra kopta, som han i butiken sa skulle fungera.

Efter detta åkte vi till en park och lekte och hade lite lunch, som Lisa slangde ihop innan vi åkte ivag. Vi hade inte så bra vader idag men var gor det. Ute kan vi vara i alla fall. Det skulle komma regn på eftermiddagen sa dom så det var lika bra att vara ute så lange som mojligt. Nar vi hade varit dar en stund åkte vi till Publix for att kopa lordags godis och lite bak prylar. Lisa och barnen bakade Brownies nar vi kom hem. Dom var jattegoda.

Sondagen var vi med några kompisar uppe i Fort Lauderdale och gick på Rodeo. Det var amerikanskt de. Vi kom dit efter vi hade varit på IKEA en svang. Det var som på TV, massa Cowboys and Cowgirls och en hel del Cowkids. Dom sålde pilbågar, knallpulver pistoler, alligator huvuden plus MYCKE annat krimskrams. Jag och en som heter Patrik tankte kopa en rosa Cowboyhatt men fick nej av våra fruar? Nu har vi sett detta och kommer inte åka på Rodeo igen. Det var en cowboy som red på en tjur, nar han ramlade av blev han sparkad av tjuren i ansiktet och vi fick reda på sedan att hans kake var av. Vi såg lite granna på detta och sedan gick vi på en marknad som låg bredvid. Det sjongs country music och dracks ol och alla var glada. Stamningen var pa topp. Barnen fick mata små lamm och lite andra djur innan det var dags att bege sig hemåt for då var dom trotta.



Det var en trevlig helg och idag ska vi på Miami Metro Zoo igen, eftersom skola/dagis ar stangt.

Kram
Fam. Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna