måndag 29 mars 2010

NBA


NBA 2010



Arenan ligger underbart vacker nere i Bayside alldeles vid vattnet. Nar jag och Judith kom till arenan vid lite efter 5 så var det massor av folk. Det marktes att sasongen går mot sitt slut, for nu borjade folk komma for att heja på Miami Heat sa hon. Hon och hennes man hade sett 10 matcher i år så hon hade lite koll. Det ar bara 3 hemma matcher kvar nu innan slutspelet borjar och som det ser ut nu går dom till slutspel. Miami Heat vann The Championship in 2006

Jag har som sagt aldrig varit på basket, men efter detta kommer det definitivt bli mera av den varan. Nu har jag varit på NHL och NBA och basketen leder klart.



Nu ska vi se, om dom går till slutspel måste man ju ha biljetter.

Lisa sa att hon garna foljer med och det tror jag hon skulle gilla. Många tog med sina barn, men tyvarr ar nog Nellie for liten for detta. Men Klara hade nog tyckt det var haftigt.



Denna vecka har barnen som sagt barnen Spring Break, så denna vecka blir att hitta på något varje dag. Men veckan borjade med en regnig dag så vi får ha en liten fix och mysdag. Nellie har ju blivit lite forkyld igen så det kanske var bra att det regnar idag.

Kram.




Fam. Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna