söndag 28 mars 2010

Påsk vecka och Harri Krishna

Fredagen var jag med våran Spouse Club och besokte ett Tempel. det var inte mycket till tempel men det var intressant att lyssna på en hangiven Harri Krishna troende. Vi var dar i ca 2 timmar och vi blev bjudna på lunch. Anledningen att vi var dar var att denna månad har vi lart oss en hel del om Indien och deras kulturer och olika matratter. Mycket intressant har det varit, så avslutningen holls i detta Tempel.






Denna veckan har det handlat om påsk for barnen. På onsdagen hade Klara agghunting i skolan. Dar kommer Påskharen och sprider ut massa plastagg som ar fyllda med godis. Klara lyckades få ihop 20-30 agg tror jag det var. Men dom hade haft roligt och Klaras agg ligger i en påse i skafferiet som hon kan ha på lordagar.

Lordagen var vi också inbjudna till Norska Sjomanskyrkan, vi hade ett fantastiskt vackert vader med sol och 30 grader varmt.  Detta var en trevlig tillstallning dar vi motte nya vanner och vi blev bjudna av den Norska Prasten Sverre och hans fru till deras lilla kille's 1-års kalas.

Det bjods på korv & brod, kaffe och riktiga kanelbullar. Dom var goda. Aven har var det agghunt. Denna gång fick val Klara ihop annu mera agg. Så nu har vi nog godis tills vi åker hem. Lilla Nellie fick också jaga agg, hon fick val 7 agg. Men blev jatteglad.

Norska Sjomanskyrkan låg nere i hamnen

2011 kommer det att byggas en ny kyrka.


Klara jagar agg.




Klara & Nellie trotta efter agghunten!

Nellie i hopptornet.

Kalaset slutade kl 17:00 och efter det åkte vi hem for att bara ta det lugnt. Barnen fick pannkakor och glass till efterratt, sedan var det dags att sova. Men annu en underbar dag i detta underbara Miami. Som sagt vi trivs battre dag for dag.

Kram 
Fam. Buvall



Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna