onsdag 15 september 2010

Flytten

Då har vi bara 9 dagar kvar i Miami nu då och nu börjar det närma sig flytt med stora steg. Nu har vi betalt trädgårdsmästaren för sista gången och vi har ringt AT&T och avslutat TV/Internet from den 24/9. Vatten och el kunde vi avsluta samma dag som vi åker om jag förstod Lisa rätt. Så nu är det som för 10 månader sedan när vi flyttade hit..

Lisa har också hittat en väldigt bra skola för Klara. Denna skola och likväl som den hon går i nu ligger väldigt nära oss. Klara tyckte namnet på skolan var rolig för den heter Heath och är rankad som en av dom bättre skolorna i Brookline.

Skolan ligger som sagt nära oss


Visa större karta

                                           
Annars har jag och Nellie som är sjuk igen efter ha hostat hela natten och knappt fått sova, varit hos 
Dr. Floyd för att hämta alla pappren med alla vaccinationer som dom tagit både Klara och Nellie. Vi var tyvärr inte färdiga riktigt, för enligt lag i Massachusetts måste Klara ta ett blodprov också. Men sedan var det bara till att börja skolan och det gör hon Måndagen den 4 oktober i sin nya skola.


Vi har också varit och hämtat min nya telefon. Den gamla kunde vissa gånger inte ta emot samtal eller ringa samtal. Det jobbiga var inte kunna bli nådd. Klaras skola har ringt en gång och då gick samtalet till telefon svararen direkt. Inte bra.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna