tisdag 4 januari 2011

Aquarium med besökare

Då var det som vanligt igen då. Måndag och skolan har startat så nu är Klara igång igen. Play date på Onsdag med Ana som jag tror hon har roligast med i klassen. Hon har verkligen saknat skolan säger hon fast igår efter första dagen var hon väldigt trött. Nellie ska börja hos Sue igen på Onsdag, tror hon saknar Sue för hon pratar lite om henne ibland.

Vi hittade härom dagen ett brev som Klara skrivit på engelska. Detta brev var en kärleksförklaring till Alex grann pojken som hon leker ofta med. Jag och Lisa bara skrattade för det var så gulligt. Hon lämnade detta brev till Alex igår och sa till han att du får inte visa det för din mamma och bara läsa det på ditt rum, okej!!


Sedan har vi ju som sagt haft besök. Det var jättekul att Pappa var här men efter några dagar här åkte han iväg till New York och firade Nyår. Nyårsdagen kom han tillbaka och åkte hem den 2:a Januari.


Sista dagen var vi och besökte New England Aquarium allihopa för där hade vi inte varit innan. Men efter någon timme där var barnen hungriga så vi gick till Quincy Market Place för en bit mat. Aquariumet då, nä det var en besvikelse tyckte jag. Lite som Universeum hemma i Göteborg fast mindre.






Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna