måndag 17 januari 2011

Martin Luther King Jr.


Idag är dom lediga från skolan. Det är ju Martin Luther King Jr day idag och det ska ju uppmärkas. apropå denna dag så sa Klara när jag hämtade henne i Torsdags tror jag det var. -Pappa synd att han dog för han var bra för dom svarta!!

Men idag får det bli pulka backe och vara ute i det fina vädret som jag tror det blir. Klockan är nu 06:45 på morgonen och det är fortfarande mörkt ute. Anledningen att man är uppe är Nellie, hon vaknade kl 05:50 och ville ha macka. Tok fia !!!!!

Så det var bara att gå upp för annars väcker hon Klara som nu har blivit förkyld. Först sjukdomar vid Jul och nu en host förkylning. Så hon behöver sova.

Men hon var ute och lekte med Alex och Tess igår eftermiddag så lite bättre är hon. Hon fick då också lämnat över inbjudningarna till Alex och Tess. Klara kommer att ha sin födelsedag i en Bowling Hall. Vi har bjudit alla tjejer i klassen plus Tess och Alex totalt 14 ungar. Skönt att inte vara hemma med alla dessa, huuuva!!


I lördags hade vi tänkt att åka till Harvard Square som vi har hört skulle vara ett mysigt torg men efter Lisa hade ätit frukost och reste sig från bordet sträckte hon sig i nacken eller något och kunde knappt gå. Så efter en lång dusch var det bara att lägga sig igen, så var den lördagen borta. Men Söndagen var det lite bättre, fortfarande lite stel i nacken men nu kunde hon röra sig iaf. Så iväg för ett litet äventyr.

Nellie kan inte välja
Det var en trevlig söndag och Harvard Square var trevligt. Det första vi hittade var en jätte mysig lite barn bokhandel som hette Curious George Bookstore. Denna butiken startades av H.A Rey, han som ritade Nicke Nyfiken. Själv bodde han inte så långt från butiken som sagt ligger i Boston.

Nellie fick en liten Apa och Klara valde en jättefin lyssnarbok.

Efter detta var det dags för lunch och sedan en fika på Starbucks. Festis med kaka är standard vid dessa tillfällen.










Kvällen i sig avslutades med Tacos och sedan såg vi ju på New England Patriots - New York Jets i amerikansk fotboll så klart. Tyvärr förlorade Patriots som kommer från Boston. Men som Klara sa, det är ju bara en sport…..

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna