söndag 27 februari 2011

Birthday Party

Mycket trevlig kväll med svenska vänner. Ja igår var det vuxen tid med Restaurang besök och lite mingel hemma hos Helena och Patrik. Helena fyllde 40 år igår och bjöd ut oss på middag. Deras dotter Mathilda passade Klara och Nellie. Så det var skönt att någon som kände barnen passade medan vi var ute och svirade.
Födelsedags "barnet"

Vi var på en Grekisk Restaurang i Waban som ligger en kvart öster ut om oss med bil. Patrik kom och hämtade oss vid halv sju och sedan bar det av. Det var en väldigt trevlig restaurang med mycket god mat.  Dit får man åka igen. Vi var i alla fall 5 par som alla var ifrån Sverige. Två av paren hade vi inte träffat innan så det var kul att träffa lite nya ansikten. Båda herrarna i dessa par jobbade båda för EF-Språkresor. Kan ju säga att dom hade många bisarra historier om vissa av sina AU-pairer. Men dom bör nog inte antecknas några av dom så dom tar vi en annan gång. Men det bjöds på vin och en massa god mat. Pernilla och P-O som vi träffade på Thanksgiving var också med och dom har ju bott i Aten i 1,5 år så dom visste ju vad man skulle beställa. Deras val var mycket goda.

P-O till höger i bild.



Efter middagen bar det av hem till Helena och Patrik. Där bjöds det på tilltugg och dryck. Vi fick även kaffe och tårta. 



Eftersom detta par Helena och Patrik har det mesta så blev deras present en upplevelse. Lisa kom på ideén att kanske vi skulle bjuda dom på Champagne Brunch på Harvard Faculty Club. Det blev väldigt uppskattat. Denna anrika Club är som sagt för enbart medlemmar så det är verkligen inte alla som kommer in i dessa lokaler. Hon fick också 2 Harvard kaffe muggar eftersom hon är kaffe tokig.




Detta var vårt inbjudnings kort till dom


Som sagt en mycket trevlig kväll och med trevligt sällskap. Så nu är man lite trött för barnen vaknade ju som vanligt vid 7 tiden. Men men, så idag får vi gå ut och få lite frisk luft så vi vaknar. Så roligt också för det snöar ju igen och det har väl kommit 5 cm snö igen. Precis vad man vill han nu……

P.S. Ser nu att Lisa har skrivit fel mobilnummer på inbjudan. Men Helena har ju det riktiga tror jag…så hoppas hon använder det.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna