söndag 13 februari 2011

World Trade Center

Då har man varit och tränat igen då. Man är som en flodhäst jämfört med dom som är på samma pass. Men vad gör det, det är väldigt skönt att få röra på sig varje söndag eller varje ska man väl inte säga, har blivit 2ggr. Men det blir nog fler. Nästa Lördag ska jag börja gymma också och det behöver min kropp!!!!

Men nog om mig.


I Lördags kom Alex grannen in springande kl 08:15 på morgonen och frågade om vi ville med till World Trade Center. Ja det kan vi väl göra. Han skulle egentligen springa till sin Farmor & Farfar som bor under dom men han var så ivrig när hans mamma sa detta och sprang in till oss istället.


Bostons World Trade Center hade en resemässa lik den som är i Göteborg och Alex pappa hade fribiljetter. Så självklart åkte vi med.

Det visade sig att det var Alex´s pappa som får några år sedan hade startat denna mässa. Det var tidningen Boston Globe som höll i den och när han var chef över Travel avdelningen så startade han detta.

Barnen hade roligt, det fanns två hoppborgar så dom hade fullt upp medans vi gick runt och tittade.

Boston Town
















Sedan på kvällen åkte vi äntligen till Cheesecake Factory för att fira att Klara är duktig i skolan. Förra gången innan Jul blev det början på en sjuk period. Men denna gång gick det vägen. Och barnen var underbara så jag och Lisa kunde faktiskt äta en hel middag i lugn och ro.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna