måndag 22 februari 2010

Annu en helg!

Snart ar vi friska allihopa. Nellie har ju blivit lite battre nu iaf. Hennes hosta har slutat men hon har lite forkylning kvar bara. Men Lisa daremot, åkte på Nellies forkylning i veckan och fredag kvallen låg hon utslagen på soffan. Så det blev inget restaurang besok denna fredag. Men Klara tyckte det var mysigt att ha ett fredagsmys hemma andå, det var ju lange sedan.

Lordagen bestod av att handla lite klader till Nellie som vaxer så det knakar. Hon fick lite klanningar en ny pool plus lite annat. Klara kopte sig en film, nya lappstift och lite godis av pengarna hon fick av Moster och Patrik i present nar hon fyllde. Efter vi varit och handlat så åt vi lunch på Taco Bell. Jattegoda Tacos var det. En ny erfarenhet for oss alla. Eftermiddagen bestod av att ligga vid poolen for mig och Lisa som inte hor till vanligheten.. Nellie sov lunch och Klara såg på sin nya amerikanska film. På eftermiddagen tog vi fram Klaras nya cykel for trana lite, men det ar en bit kvar tills hon kan cykla sjalv, men det kommer. Hon tycker det ar roligare att trana på sin engelska an att cykla så det tar nog lite tid. På kvallen gick vi till "våran" restaurang, TGI som vanligt. Matta och belåtna gick vi hemåt for att ha lite lordags mys.

Sondagen bestod av, Svenska skolan och på eftermiddagen var det kalas for Klaras kompis från Norge, Herman. Vi var i park nere i Miami. Dar bjods det på pizza,kyckling och tårta. Jattegott for varken jag eller Lisa hade atit lunch. Detta stalle låg vid vattnet och var en helt ny park som vi inte hade varit vid innan. 300 meter från detta stalle hade Madonna sin bostad.


Idag regnar det, så idag får jag stada och handla lite, innan det ar dags att hamta huliganerna.

Kram.
Fam. Buvall

1 kommentar:

Bitte sa...

det blev väl en mysig helg, synd att lisa blev sjuk, hoppas hon mår bättre nu. tycker ni inte nellie även har växt ur hatten ?

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna