torsdag 18 februari 2010

Sverige besok.

Då har vi haft vårt forsta Sverige besok.

Det var Lisas chef som kom på besok, Borje. Han ar har på en njurkonferens inbjuden av Lisas nya chef har i Miami. Borje och Lisa hade ett litet mote i Miami igår, sedan på eftermiddagen kom dom hem till oss. Klara blev helt till sig av lycka att det kom någon på besok som pratade svenska, hon gjorde teckningar av allt mojligt, visade kort, bocker men var valdigt glad hela kvallen kanske lite val glad vissa ganger. Middagen bestod av Ugns rostad potatis och sotpotatis med kyckling grillspett. Till dessert serverades en Key Lime paj, den var smaskig den. Ikvall skall eventuellt Lisa ata middag med Borje nere i Miami, så då får jag och barnen hitta på något.
Miami Metro Zoo
Lilla Nellie daremot var inte så glad igår, hon har åkt på en ny forkylning med en valdigt jobbig hosta. Hon har inte sovit så bra nu på 3 natter så i morgon får hon vara hemma med mig och vila.  Men hon ar andå glad och pigg på dagarna och det ar ju skont.

Vi har haft lite kallt dom senaste dagarna har i Miami, nu på morgonen hade vi 11 grader, men som det ser ut så kommer varmen till helgen och från och med fredag ska det var 23-26 grader i en hel vecka. Det ser vi fram emot!!
Tuffa Klara
Barnen var lediga i måndags också. det var The President Day har i Usa och då ar alla lediga. Jag, Klara och Nellie åkte till Miami Metro Zoo igen. Det ar ett mycket trevligt Zoo. Dom har en stor lekplats och en billig restaurang som passar barn familjer perfekt och så finns det djur forstås. Vi har nu skaffat årskort dar så nu ar det "bare å åk" som Stenmark sa.

Många kramar
Fam. Buvall

1 kommentar:

Cecilia sa...

En liten kram från sverige!

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna