måndag 15 februari 2010

Blir inte alltid som man......

Valentines Day, blev inte riktigt som vi tankt oss.

Lisa skulle jobba lite på sondagen så efter lunch åkte vi till Lisas jobb med barnen, for att sedan åka till Bayside som ligger ner i Miami med utsikt till Key Biscayne for att ata på restaurang. Men efter att Lisa hade jobbat klart markte vi att vi glomt Lisas planbok och lite saker till Nellie. Så då var det bara att åka hemåt for att hamta detta. Men eftersom en av tjejerna fick ett utspel och var valdigt trott så kom vi oss inte ivag. Vi fick ta oss en promenad på Universitet området istallet som ligger på andra sidan US1. Nar vi gått omkring dar en stund tankte vi gå på TGI istallet, men dar var det fullt med folk och folk som hade kø- lappar for att komma in. Nix har stannar vi inte. Då gick vi till det mest amerikanska som finns, "Dennis". Vi fick en servitris som troligen inte hade alla hastar hemma. Vi bestallde 4 saker 1 av dom var ratt. Lisa bestallde sallad som inte skulle innehålla notter, fick det. Klara skulle ha hamburgare med sallad, fick pommes. Jag bestallde Nachos, fick en sandwish. Drickan tog 30 minuter att få in. Vi detta laget var Lisa, ARG. Barnen hungriga och vi var lite trotta. Detta var enda gången som vi inte har givit dricks. T.om Klara tyckte att, hit vill inte jag gå igen.

Barnens Valentineys Day, på skolan daremot var riktigt lyckad. Klara hade med sig lite kort som hon skulle byta med sina kompisar. Nellie tankte vi, hon ar ju så liten så hon behover inte ha med sig något. FEL !! Nellie fick en hel påse med godis, 27 st olika godispåsar av sina kompisar. Foraldrarna gor verkligen små sota godis påsar till var och en i klassen. Hur hinner dom?? Nasta år får vi battra oss.

Klara fick också ett nytt paket, på posten. Denna gången från sin basta kompis Emmie. Hon fick också en present av sitt gamla dagis. Denna teckning som alla ritat på, sitter numera på hennes vagg i sitt rum.

Tack !!!

Idag ar vi hemma, jag, Nellie och Klara. Idag ar det The President's Day har i Usa och då ar alla skolar stangda. Det blir nog Miami Zoo idag också, for nu har vi skaffat årskort dar.

Men forst måste vi vanta på en hantverkare. Nu HOPPAS jag att våran torktumlare och diskmaskin ska bli lagade.

Kram
Fam Buvall

1 kommentar:

helena@stefan sa...

Vilken tur att det äntligen kom fram! Började bli lite orolig... Gick alltid så fort att skicka till M när han bodde i SF men det har visst blivit ändring på det. Kanske paket tar längre tid. Saknar er! Kram från Lerum

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna