måndag 8 februari 2010

Klaras helg


Klara sjalv tycker att det har varit en trevlig fodelsedags helg. Vi har mest varit hemma. Men i lordags hade vi gaster. Vi hade Helen och Herman har på lunch. Klara och Herman lekte i 5 timmar och hade valdigt trevligt. Vi vuxna satt och pratade i lugn och ro. Klara fick ett spel och lite bad leksaker.


Helen, Herman och Klara

Sondagen innebar sondags skolan i Fort Lauderdale som vanligt. Det ar alltid trevligt att traffa svenskar som ar i samma situation som oss. Denna gång var det en ny familj som hade anlant. Han var svensk och hon var från Miami. Dom hade sagt upp sig från sina jobb i Sverige och flyttat hit.  Dom bodde hos hennes mamma i vantan på jobb och bostad. Tufft beslut att flytta tyckte vi.

Vi har bytt telefon nummer med många och helgen som kommer ska vi åka till Miami Metro Zoo igen med en av dom familjerna som ar har. Dom har också 2 tjejer, en som ar lika gammal som Klara och en som ar lika gammal som Nellie.

Nar vi hade varit på svenska skolan kom vi hem. Då hade våra vanner från Lerum ringt, Fam. Lidstrom. Klara fick prata med Emmie och Meja och det tyckte hon var jattekul. Klara och Emmie kunde visa varandra vad dom hade fatt i julklapp och Klara kunde visa vad hon hade fått i present på sin 6 årsdag.

Efter detta gick vi en promenad till "våran" lekpark, Christmas Park. Dar lekte vi och hade trevligt hela familjen.


Mycket trevlig helg har det varit.

Kram.
Fam Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna