fredag 9 april 2010

1st Graders


Klara ska ju som sagt borja 1:a klass till hosten.  Hon ar jatteduktig i skolan och alskar att gora laxor fortfarande. Men eftersom hon ligger lite efter i lasandet av engelska bocker har vi nu bokat en Summer Reading Course till henne. Denna kurs innebar att hon 5 sondagar mellan 10-12 ska få lara sig att lasa engelska bocker. Hon laser idag engelska bocker men hon laser bokstav for bokstav och sedan laser ordet. Med denna kurs kommer hon att kunna lasa ord for ord och det kommer att hjalpa henne nar hon nu borjar i 1:a klass har i Usa. Dom har 6 punkter som hon kommer att få lara sig inom och dessa ar

  • Ljudmetoder
  • Forståelse
  • Ordforråd
  • Studie Teknik
  • Lasa snabbt
  • Att alska att lasa


Denna kurs borjar, sondagen 25 Juli och forsatter till 22 Augusti. Det basta ar 
att vi kan gå till kursen. Den hålls inne på University of Miami som ligger på andra sidan av US1 som vi bor vid.

Har ar lite information om Klaras sommar skola for den som vill titta lite. 

Annars denna helgen kommer vi att åka till stranden på lordag efter Lisa har jobbat. Hon ska aven jobba sondag som det ser ut nu och på eftermiddagen ska vi ha gaster av några svenskar som vi lart kanna via Svenska skolan, det ska bli trevligt.

Vi onskar alla en trevlig helg

Kram
Fam. Buvall

1 kommentar:

Myspys och Pyssel sa...

Det verkar väl vara en bra grej för Klara...det e ju skönt för henne om hon hänger med från början i skolan. Tror du att du kan anmäla mig till den också;) KRAM på er!

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna