måndag 12 april 2010

Annu en vecka till enda. Denna helgen har vi som sagt varit gaster och haft gaster. Men helgen borjade med ett besok på min och Lisas favorit restaurang, Cheesecake Factory med barnen. Klara ville som alltid gå på TGI, men inte denna fredag också tankte vi. Dom har ju underbar mat Cheesecake Factory och ligger lite mysigt nere Coconut Groove.

Nar denna middag var intagen så åkte vi hem for att forsatta kvallen i lugn och ro.

Lordagen var vi bjudna till våra vanner från Schweiz
på kvallen. Men vi bestamde att vi skulle traffas på stranden innan och sedan åka hem till dom på middag.
                                               Andreas, Nellie och Klara har konsert


Nar vi val kom till stranden, som var Lisas forsta strand besok så var det så molnigt. Ingen skymt av solen och blåste gjorde det också. Men efter ha varit dar en liten stund kom solen fram och det blev valdigt varmt. Nu var vi inte dar så lange pga av den kraftig blåsten och den starka solen så vi åkte efter bara ngn timme hem till, Elisabeth, Andreas och deras lilla pojke som heter Leo. Denna Leo ar helt galen i Klara och grat nar vi gick åt var sitt håll for att satta oss i bilarna. Men allt blev bra nar vi kom till deras lilla hus. Det bjods på god middag och lite ol och vin. Barnen hade jattekul tillsammans och lekte till halv tio på kvallen, sedan var det godnatt for dom båda.

Sondagen skulle vi som sagt ha lite svenska gaster. Det var Patrik , Jennifer med deras lilla tjej Freja och det var Tina, Keith och deras son Austin. Vi sa till dom att ta bad bestyr for det var riktigt varmt igår. Dom anlande vid 2-tiden och vi åt lite snacks och satt och pratade på utsidan. Men tyvarr morknade det på under eftermiddagen

 Vid runt halv 5 borjade jag grilla for då borjade vi bli lite hungriga. Då sa det kabom och himlen oppnade sig. Men vad gor man inte for sina gaster, grillar på så klart. Men blot blev man så det var bara att gå och byta om senare nar grillningen var klar.

Men det blev gott, grillspett med risonisallad och mango chutney sås. Till efteratt hade Tina bakat en god kaka som inneholl rom och mycket rom var det  lilla Nellie tog en bit men spottade ut den for den var lite val stark for henne. Men det var en trevlig eftermiddag och kvall. Det var kul att traffa Keith, han jobbade som flyg kapten for American Airlines. Lisa frågade honom om någon gång han hade varit radd. Ja en gång sa han, men inte Så radd, han hade varit på 2000 meters hojd och rutan hade spruckit. Men det berodde på att det var någon som skot på rutan med ett gevar. Så det var bara att flyga tillbaka till flygplatsen och byta plan. Bara sa jag??
2 som vantar!!

Sedan grattar vi ju så klart, Faster Jessica på sin Fodelse dag 
 8 April



Grattis Faster onskar pannkaksmonstren!!

Kram
Fam. Buvall

2 kommentarer:

Bitte sa...

så mysigt ni har det, roligt att ni fått så många nya vänner kram

Myspys och Pyssel sa...

Hihi! Ni är för goa mina små monster!:) Puss på er!

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna