tisdag 6 april 2010

Påsk kalas.



Lordagen

Det blev en lyckad fest med mycket god mat och många glada manniskor. Lisa hade som sagt bjudit in sina arbetskollegor till vårt hus på en liten Potlock-fest. Alla skulle ta med sig något att ata och vi stod for dricka och snacks. Det kom in valdigt många olika matratter det bjods på Indiskmat, Jamaicanskmat vi grillade kyckling, kott och lax. Desserten var 2 olika sorters chockladkakor en som var kopt och en som våran van Elisabeth från Schweiz hade bakat. Detta recept var hemligt. Hon hade fått det av sin mormor tror jag det var, som i sin tur hade fått det av den bagaren hon jobbade for en gång i tiden mot att hon dansade en hel natt med han. Kakan var underbart god.  Med lite tur kanske man kan få det receptet.

Våran master chef, Tom och Klara
Lisa och hennes vanner.
Avnjuter middag i våran nya, Cabana
Våran Lax med farsk sparris
Denna Indiska ratt var helt underbar, detta recept måste ju man bara få.
Klara och Isabell.

Under tiden all god mat intogs badade barnen. Dom hade verkligen jattekul. Dom stora barnen badade medan vår lilla Nellie gick runt och tiggde mat av alla. Hon lyckades bra. Hennes lilla mage var helt full efter alla hade åkt hem. Hon lyckades nog också få i sig 5 festisar. Dom tog hon i kylen och gick sedan till olika personer for att hjalpa henne att satta i sugroret, klurig liten tjej.

Men som sagt det var en trevlig dag och barnen var trotta efteråt. Dom sista åkte runt halv tio och våra barn var med så lange. Men dom somnade snabbt.



 Sondagen

Denna dag var en slappe dag, dar vi tog igen oss hela familjen. Vi hade tankt att åka till Crandon Beach ute på Key Biscayne, men eftersom det var final i den stora tennis turneringen så valde vi att vara hemma istallet. Det blev en underbar dag kanon vader och vi åt på alla goda rester som hade blivit over. Vi passade på att bara njuta. 

Klara och Nellie var också valdigt trotta efter långa kvallen som andå blev.

Nellie njuter!

Klara badar som vanligt.

Myskorvarna !!

Choklad monstret!!

Gostroll!!

Måndagen


Sista dagen på deras Springbreak kunde bara avslutas på Crandon Beach. Denna gång kom Helen och Herman och gjorde oss sallskap. Men denna dagen var det lite val mycket blåst, men vad gor det nar man ar barn. Klara badade som en tok unge igen och Nellie satt och lekte i varldens storsta sandlåda(nastan). Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet denna gång så jag fick bada jag också, under tiden passade Helen, Nellie.
Klara och Herman !

Nellie blev trott.

Sandlådan

Lite trotta efter dagen.

Nu ar vi som sagt lite trotta efter denna vecka. Men idag ska jag ta det lugnt. Det blir ett litet besok på Internationella klubben idag, dar den Finska månaden ska borja. Det ska bli intressant att få lara sig lite om Finland och allt vad det innebar.

Många kramar och god fortsattning

onskar Fam. Buvall



Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna