måndag 26 april 2010

South Pointe Park

Lordagen spenderade vi i South Pointe park. Vi var bjudna på ett 2 -års kalas. Vi hade aldrig varit har forut. Men vilken plats for ett kalas. Kanske borde jag ha mitt 40-års kalas dar, om vi ar kvar nasta år. Det bjods på vatten, ol. Cupcakes och juice till barnen. Det fanns en badstrand också men så långt gick vi inte. Det fanns duschar om man ville svalka av sig och det gjorde alla barn i alla fall, for det var otroligt varmt. Vi hade lite over 30 grader och en nastan molnfri himmel. Vi traffade ytterligare nya manniskor som vi ska planera for att traffa igen.

Parken låg intill utfarten av alla Lyxkryssningsfartyg. På andra sidan var det en ø. Dar det var lagenheter som låg fantastiskt vackert till med denna utsikt ut over havet.

Parken låg helt underbart vackert

Anledningen till kalaset var att flickan's mamma ar med i denna Spouse Club som jag ar med i och vi var nog 65 personer totalt som var bjudna, så det var ett stort kalas och alla hade trevligt.

Klara duschar(bakom stolpen)

Nellie's 1:a cupcake(det blev 2)


Klara's nya drake och kompis


Har ar ju jag med, wow!!


Lisa med några nya vanner


Detta var Klaras grej


Vackert


Nar vi alla hade samlats så borjade dom vuxnas aktivitet, Fotboll. Vi spelade i 30 graders varme i ungefar 40 minuter. det var lange sedan Henrik var så trott måste jag saga. Men det var jattekul. Man fick ju gora ett mål också och då orkade man ju ta en ol till.

Valdig trevlig eftermiddag med många skratt åter igen.

Kram
Fam Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna