måndag 19 april 2010

Golf

Idag har det spelats lite golf igen. Det var ett tags sen eftersom skola och dagis har varit stangt och det har regnat någon måndag. Men som sagt idag var det dags. Det regnade aven lite idag nar jag kom fram till banan med det var så lite sa det var bara att gå ut. Idag var det jag, Sverre och Sven.  Dessa båda herrar ar fran Norge. Sverre ar prast och Sven har bott har i 25 år. Vi brukar vara lite fler personer som spelar men idag hade vissa besok och kunde inte komma.  Men det var en trevlig runda med många goda skratt.  Denna 9-håls bana ar valdigt trevlig och inte så svår. Eftersom man inte spelar så ofta ar det bra att ha en sådan har bana att trana på.


Idag har aven lilla Nellie borjat pa dagis igen. Hon hade lite feber i slutet av forra veckan och stannade hemma med mig. Hon tyckte det var kul att vara tillbaka med sina kompisar igen.



Nu ar det snart också bara 2 månader tills vi kommer hem till Sverige. Det ar otroligt vad tiden har gått fort. Det ska bli jattekul att traffa alla hemma igen. Det kommer bli intensivt men kul. Hoppas bara vi hinner med alla bara.

Men forst kommer Lisas foraldrar i borjan av Maj, så nu hoppas vi verkligen att all aska har forsvunnit tills det ar dags for dom att besoka oss.

Kram
Fam Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna