torsdag 15 april 2010

Spanska

Idag nar jag lamnade Klara så var hon så glad. Idag skulle dom ta klassfoto plus att hennes kompis Manuella fyllde 6 år, så dom skulle ha party i klassrummet. Hon ville ha flator i håret och det skulle vara många. Det blev 2, inbakade. Lisa ovade sig igår kvall for att det skulle gå snabbare idag.

Jag pratade lite med hennes froken nar jag lamnade Klara idag om nar skolorna slutar. Då rekommenderade hon oss att for nasta host nar Klara borjar 1:a klass borde vi anmala henne till spanska lektioner. Hon tyckte att Klara ar sa bra pa engelska nu att spanskan inte borde vara några problem. Klara sager tydligen till froken varje vecka att hon vill folja med dom andra till spanska lektion.

Hon kan lite spanska ord redan, Manuella lar henne tydligen lite varje dag. Manuella ar ifrån Columbia så hon pratar redan spanska. Froken sa att barnen ar snalla mot varandra och hjalper varandra med språk och annat.              
                                                        Klara, Manuella och Dashie                  

Nellie och jag var igår på Miami Metro Zoo igen. Vi var dar med några kompisar fran Sverige. Vi var dar bara i 3 timmar for sedan var det dags att hamta Klara. Men det var trevligt som vanligt. Vi fick klappa en Kamel denna gång. I alla fall jag  Nellie blev lite radd for detta så stora djur.

Idag skulle vi ha varit hos doktorn for att ta hennes sista 3 sprutor men då passade Nellie på att skaffa sig feber. Hon hade 37,7 i morse så det ar bara att vara hemma och vila.

Kram
Fam Buvall
                                                                                                        

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna