torsdag 29 april 2010

Alltid ar det något

Ja då var Nellie sjuk igen då. Vi badade i lordags i poolen, hon fick val några kallsupar och av det kraktes hon, tror vi. Tyvarr har vi haft lite problem med poolen ett tag pga av all varme. Vi har haft alger i poolen så vi vet inte om det ar det som gjorde att hon kraktes. Men efter att det hon kraktes har hon inte atit så jattebra. Hon dricker vatten men ar valdigt petig med val av mat. Hon har varit på dagis, Mån och Tis men sedan fick hon aven feber och har borjat hosta igen så nu ar hon hemma resten av veckan. Annars ar resten av familjen på topp.

Vi har också haft en konstig lukt i Klaras rum anda sedan vi kom, men har inte kunna hittat varifrån i rummet det kommer. Men haromdagen så kollade Lisa upp i en av A/C ventilerna och det såg ut som mogel. Lisa kontaktade agaren och dagen efter stod det en mogel expert utanfor. Hon kom in genom dorren och sa att har luktar det mogel. Då hade hon inte kommit till Klaras rum annu. Så nu har vi en A/C kille har och kollar igenom A/C for oss. For tydligen har det bildats mogel tack vare dålig cirkulation i huset. Nu hoppas vi med detta att moglet forsvinner. Men man vet aldrig.

Aven helgen narmars sig med stormsteg. Denna helgen anordnar Lisas jobb (University of Miami) en familjedag for alla anstallda. Det blir baseballmatch med efterfoljade konsert och fyrverkerier. Så dit ska vi med barnen och traffa Lisas arbetskompisar med familjer. Baseball laget som spelar ar Florida Marlins som spelar hemmamatch mot Washington. 

Kram
Fam Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna