söndag 18 april 2010

Mycket Jobb.

En sak visste vi innan vi kom hit och det var att det skulle bli mycket jobb for Lisa. Det har det blivit också. Denna veckan har det blivit 7 dagar och forra veckan 6 dagar och så har det nastan varit sedan vi kom hit. Men hon tycker det ar så intressant och roligt så det gor ingenting tycker hon. Men vi sager vi kan sitta ute på kvallarna, bada i poolen på helgen och det ar då vi samlar våra krafter.


Igår som sagt hade vi en trevlig dag. Vi badade och tog det lugnt efter vi alla denna gång hade åkt till Lisas jobb tidigt på morgonen. Vi var hemma igen kl:10 på formiddagen, då hade vi aven hunnit med att handla lite saker till poolen som vi behovde. Dom vaknar ju som vanligt runt 6 halv sju på morgonen så det ar bara att satta igång.

På kvallen åt vi en god middag med helgrillad Ryggbiff med ugnbakad potatis, till detta serverades lite vin. Efter barnen hade lagt sig satt vi ute och pratade och bara njot. Det ar detta som ar livs kvalitet.



Nellie har vi nu borjat med att prova simkuddar på. Hon tycker det ar roligt eftersom hon marker att hon kan flyta. Vi simmar ju bredvid henne, men det ar skont att inte behova hålla henne hela tiden. Klara borjar nu också bli battre på att simma sjalv. Hon har ju simmat men har varit lite lat och tagit hjalp av simringar och dyligt. Men nu har hon som sagt borja simma, lite mer sjalv.

Eftersom Lisa skulle jobba idag och att det regnar en hel del så har vi valt att stanna hemma idag från svenska skolan. Det kommer ju som sagt flera Sondagar.



Hejsan !!!













Kram
Fam Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna