söndag 3 oktober 2010

Boston....

Titta där e´ pappa (Nellies favorit) , karusellen alltså.
Då har vi äntligen kommit fram till Brookline, Boston.

Resan vi har gjort har varit otrolig rolig, massa roliga platser och ENORMT många MC Donalds har vi sett. Ja nästan bara skit ställen var 5:e km. Otroligt va skit mat det finns i detta land. Men vi överlevde även detta.

Som sagt nu har vi varit här i nästan 4 dagar. Vi kom fram på torsdag eftermiddag och efter ha checkat in på tyvärr det sämsta stället på denna resa gick vi ut för att få en bit mat, efter ha frågat killen i receptionen efter någonstans att äta kom vi till American Draft som han rekommenderade. En trevlig kvarters krog med minst 50 olika tapp öl, bra mat och faktiskt en del bra mat för barn. Vi tog in fisk och kyckling till middag jag och Lisa och blev glatt överraskade. Jättegod mat. Det har annars varit SKIT mat på resan så det var gott med vanlig mat, äntligen. När vi hade ätit tog vi en promenad i området och vi har allt inom gång avstånd affärer, restauranger, frisörer ja det mesta. Ett otroligt mysigt område.

På våran baksida har vi en jättestor lekpark för barn och även där finns det mesta. Där kommer vi tillbringa en hel del tid, finns även en liten backe när väl snön kommer så barna kan åka pulka.

Lite mer bilder från resan.....


Mamma ville inte va me egentligen !!

Animal Kingdom(Asien)

Hitta Nemo musical var vi på.

Nellie i Puh paradiset

Verkligen fint gjort.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna