onsdag 6 oktober 2010

MÖBLER

Äntligen kom våra möbler. Flyttbilen skulle ha kommit mellan 8:30 & 9:30, dom kom klockan 11. Ja detta land. Men sedan gick allt fort och det bästa var att dom bar upp allt och ner allt som skulle till källaren, dom skruvade ihop sängar soffor ja nästan allt, Det vi behövde göra var att peka var lådorna skulle vara. Jo vi skruvade lite vi ville ju bli färdiga någon gång. När klockan var 4 hade vi faktiskt ett hem igen. 


Vårat lilla kök med matbord, Nellies rum i bakgrunden


Nellies rum

Klara läser för Nellie och Mamma

När kommer dom ???

Toa´n dusch till höger och toan till vänster

Klaras rum


Ja här kommer vi trivas, känns redan mer hemma än det gjorde i Miami.

Klara får vi inte glömma, hon har nu gått 2 dagar i sin nya skola och trivs redan bättre än hon gjorde i Miami på slutet. Klassen som är på 21 barn är fördelade på 12 tjejer och nio killar dom är 2 fröknar som är i klassen hela tiden. Lite skillnad på hemma då dom kan vara 30 elever på 1 lärare. Nä hon trivs och det märks på henne, mycket gladare tjej nu. Hon har också träffat 2 kamrater på våran bakgård, en kille som är lika gammal och en tjej som är 7. Dom lekte igår och hade roligt. Dom kommer nog att leka fler gånger. Det finns som sagt enormt många barn i området.

Lilla Nellie då. Jo hon blev överlycklig idag när hennes leksaker kom fram och inte för att tala om sängen. Idag somnade hon utan att säga ifrån. Trött liten tjej efter allt som hänt idag.

Imorgon kommer TV killen och då hoppas vi att den också blir fixad. Internet "lånar" vi av någon granne som har trådlöst och inte har det skyddat(Tack).

3 kommentarer:

Bitte sa...

åh, så mysigt ni redan fått det, skönt att allt gått bra önskar jag var hos er kram <3 farmor

Jag sa...

Skönt att ni har fått ordning på möbler och allt! Ni kommer nog få det riktigt bra i Boston!

Kram!

Britta sa...

Det ser ju toppenfint ut, mysigt med brasa i vardagsrummet kan kanske behövas när vintern kommer?!

Kram
Britta

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna