fredag 8 oktober 2010

Skolan

Klara har som sagt bara varit i skolan, ja idag är det 4:e dagen. Men redan har dom haft ett litet test men bara för henne. Detta test gick ut på hur mycket engelska hon kunde. Efter detta test kommer hon få lite mera stöd i klassrummet, enligt läraren kunde hon skriva, läsa och uttala sig riktigt bra men hon behövde ett större ord förråd(vem behöver inte det). Hon kommer att få läsa lite mera glosor så hon får upp sitt ord förråd och vissa ord vet hon inte riktigt på engelska så då blir det lite svengelska.

Men det är 3 barn till som kommer få detta stöd. Man ska också ha i åtanke att hon bara varit i landet 10 månader, så hon har lärt sig snabbt. En annan sak är också att i detta land som jag har förstått börjar dom med spanska i kindergarden och inte som hemma när man börjar gymnasiet. Så det är mycket för dom små.



Hon tyckte själv att hon inte behövde detta men då sa jag att hon kan ju lära mig och som "lön" var det glass som gällde å inget annat. Får köpa en hel del glass framöver tror jag.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna