måndag 25 oktober 2010

Playdate´s

Jippi, playdates!!!!

Vi var i Miami i 10 månader och Klara hade en play date på hela den tiden. Nu har vi varit här 3 veckor och denna veckan har hon två. Hon är så glad och tycker det ska bli jättekul att få komma hem till dessa tjejer. Hon kommer i morgon ha play date med Alexa och idag kom Ana´s mamma fram till mig och frågade om dom kunde leka på onsdag. Klara sken upp som en sol och tyckte att detta var kul. Ana och Klara leker oftast med varandra efter skolan och har jättekul ihop. Ana´s föräldrar är jätte trevliga. Alexas föräldrar har jag inte träffat så mycket men mamman är trevlig och jag känner att det är inga problem att Klara går hem till någon av dom efter skolan. Det är ju det här hon har saknat, LEKA efter skolan med sina tjej kompisar.

Här är vi på våran lekplats som ligger bakom våran lägenhet. I detta nu är det dags att gå ner och busa lite.

Nellie har tjatat om Hanna hela dagen och hon blir så ledsen när hon inte ser lilla Hanna.

Klara och Hannas storebror Alex dom åker buss varje dag på bakgården?. Det är så att Alex åker buss till skolan varje dag och han härmar busschauffören när dom leker och det gör han varje dag. Han skriker, SIT DOWN SIT DOWN när Klara och Nellie sitter i deras vagn. Dom har så roligt och han drar dom i denna varje dag. Att han inte tröttnar….

3 kommentarer:

Familjen Eklund sa...

Å va härligt med kompisar till barnen! Det behöver dom verkligen! Hoppas att ni får roligt Klara!
Kramar från Eklunds

Rino o Veronica sa...

Ser trevligt ut med höst även om vi kanske inte vill byta ut det mot sommaren vi har just nu. Men man är ju som man är, vill ha allt!

Ni och barnen ser ut att ha det supert!

/Rino

Myspys och Pyssel sa...

Ååå va härligt! Vilka coola stövlar du har Klara! Stora tjejen! Puss från faster Jessa

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna