söndag 7 november 2010

Ännu en helg som bara försvann. Men mysigt har vi haft. Fredagsmys och lördagsmys, lördagen var vi ute nästan hela dagen. Vintern kommer närmare varje dag nu. Det blir kallare och kallare för var dag som kommer nu. Klara och Alex lekte som vanligt på lördagen och vi var på lekparken till kl 6 på kvällen. Ja vi, Alex ringde på dörren 20 minuter i 6 och frågade om han & Klara kunde leka. Dom hade nog kunnat vara där hela kvällen men Alex fick bara vara ute till 6, så när dom hade som roligast fick vi avsluta. Lördag kvällen bestod sedan av en god middag med god lax som Lisa marinerade och ett riktigt gott rödvin. Barnen hade lite fest dom med. Innan middagen bjöds det på popcorn och festis. Till dessert fick dom glass och jordgubbar.

Måste ju va fin när man ska till Boston

Idag har vi varit på Museum of Science. Vi åkte dit tidigt eftersom barnen vaknade tidigt. Klara vaknade tidigt i alla fall men Nellie hade en jobbig natt igen, hon vaknade vid 11 och hade ont i magen. Så idag har det ätits vindruvor i massor för att få i gång den (funka).

Inträdet till museet var $ 60 men eftersom vi var medlemmar i Miami Zoo skulle vi få 50 % på biljett priset. Men när vi kom dit och Lisa sa att vi har 50 % discount så orkade dom inte kolla upp det så vi gick in Gratis….Tack för det!

Klara & Nellie testar en rymdkapsel


Full vuxen Tyrannosaurus Rex






Efter museet åkte vi förbi Lisas jobb och det visades att hon var tvungen att jobba ett par timmar. Så hem med barnen och efter ha varit hemma i 10 minuter så ringde Alex på dörren och ville leka. KANON.

Så nu väntar vi på Lisa för att även ha söndagsmys….

1 kommentar:

Bitte sa...

åh vilken upplevelse, tänk va mina små barnbarn får vara med om, kram

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna