tisdag 16 november 2010

Nellie

Efter ha letat en stund och ringt en eller två förskolor så verkar det som vi har hittat en plats för Nellie. Eftersom dom inte börjar förskolan här förrän dom är 2.9 år så har vi ju haft lite tid att leta men det är också svårt att få plats så det gäller att vara ute i god tid i alla fall. Den förskolan som vi nu har hittat fick vi oss rekommenderad av våran granne Josie. Pine Manor College Child Center heter det och hennes lilla Hanna ska börja där nästa år och eftersom dom leker så bra ihop vore det bra att komma till samma ställe kanske.


Det man gör är att man betalar en inskrivningsavgift på $30 för att sedan betala för ett kontrakt på $500 som gör att hon är garanterad en plats i September nästa år. Dessa $500 dras sedan av på första månadens avgift.

Så i morgon kl 9:15 ska vi vara där för en rundtur och efter rundturen om vi tycker att det ser bra ut skriver vi ett kontrakt. Lisa följer också med i morgon för hon ska vara hemma. Lisa åker som sagt till Denver, Colorado i morgon och blir borta t.o.m söndag. Så nu får jag vara ensam, utan frun i alla fall. Klara har lovat att hjälpa mig men bara om hon fick sova i mammas säng och det är ju självklart.

Lite prisuppgifter om ni vill kolla vad det kostar att gå i förskola.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna