fredag 5 november 2010

Day Care

Vi var igår och hälsade på hos Ms Sue och hennes lilla daycare. Det var ett lite ställe i en källare. Nellie var väl blyg i 5 minuter sedan tog hon för sig. Börja leka med bilar dockor och allt det som fanns. Vi var där i nästan 45 minuter och Nellie verkade ha jätte roligt. Ms Sue hade passat barn i 19 år och jag kände förtroende för henne. Hon är en lugn och väldigt pedagogisk dam. Jag har ju sett henne på lekplatsen många gånger och sagt hej varje gång jag och Nellie kommit dit, utan att veta att nellie skulle vara hos henne en dag. Hon kommer nu att börja nästa onsdag om vi hinner få alla papper färdiga. 


Så idag ringde jag en Barnmottagning som vi hade fått oss rekommenderad av våran granne Josie. Hon är där med sina barn och dom ska vara väldigt bra. Mest för att se om Nellie har tagit alla sprutor som enligt lag ska tas och så behöver hon ta Hepatit B den sista sprutan.

Annars har Nellie haft det lite svårt med sömnen i några dagar, det händer väl så mycket och idag tog jag tempen och hon hade 37,5. Tur att det ösregnar så vi inte behöver gå ut. Hon behöver ta det lugnt den lille.


Klara får vi ju inte glömma. Hon har varit väldigt trött denna vecka, problemet blir att när vi ska läsa böcker på kvällen orkar hon inte koncentrera sig. Så igår började vi med att läsa innan vi går ut och leker och det var bättre. Det har som sagt varit mycket lek med Alex efter skolan. Dom har varit på bakgården till halv 6 nästan varje dag dom har ju så roligt. Nu har dom som sagt lekt buss i 2 veckor så nu har Klara sagt till att nu räcker det för en stund. Så nu har Alex visat hur man gör på en monkeybar och nu fixar hon att ta nästan fyra armtag Klara. Duktig tjej och hon blev helt galet glad när hon fixade detta.

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna