tisdag 16 november 2010

Cykel

Ja när vi kom igår efter skolan var det lite fika och mys. Men efter en liten stund var det en tjej som ville cykla. Precis då ringde det på dörren och där stod Alex. Så det var bara att ta på sig och gå ut och träna på cykeln igen. Klara och Alex tränade på tennisbanan som vi har på baksidan, men efter en stund kommer Klara tillbaka och är ledsen. Då hade hon inte hunnit stanna i tid och hade cyklat in i ett stängsel och fram fälgen var lite skadad inte så att man inte kunde andvända den men hon var ledsen att cykeln inte var som förut. Får kolla lite på det idag om det går att laga eller om vi får lämna in den.

Så med lite tröstande började dom leka igen hon och Alex. Men efter en stund var det dags att gå hemåt för det började bli mörkt, så hon och Alex cyklade hem. När vi kommit tillbaka på våran baksida så ramlade Klara och började gallskrika. Då hade hon ramlat med ansiktet ner i backen och spräckt läppen. Tur att hon andvänder hjälm. Det blödde en del men upp och lägga lite kallt på läppen och lite god mat så var det över. "Roliga" i de hela är när Klara gråter så gråter Nellie ännu mer och det var nästan så Alex började grina också. Han tröstade henne så gott han kunde.

Men det hade kommit ett paket på posten idag så
allt var inte bedrövligt. Det var 2 par varma raggsockor. Det var ett par lila till Klara och ett par rosa till Nellie.

Tack Farmor !!

2 kommentarer:

Bitte sa...

jag hade kommit när högtalarknappen igen , hade inte hört att ni ringt, har dom redan kommit fram, skickade i fredags å idag är det tisdag, eller var det torsdag kanske. hoppas dom passade första gången i mitt liv som jag sticka sockor kram

Myspys och Pyssel sa...

Stackar lilla Klaris! Hon är så försiktig men ändå slår hon sig, stackars, så har hon varit sedan hon var bebis.
Vad fina strumporna blev!! :)

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna