fredag 8 januari 2010

CW Carver Elementery School

Pratade med Klaras fröken på onsdagen om hur det går för henne och om hon verkar trivas i skolan. Klaras fröken, Ms J. Navarro, sa att hon skulle bli förvånad om inte Klara pratar engelska i slutet av April. De hade haft bokstavslekar och då hade hon kunnat alla bokstäver. Färger har hon och en kompis från Cuba tränat på, så dom kan hon snart allihop. Den Cubanska tjejen kan bara lite mer engelska än Klara så dom har väldigt kul ihop. Klaras fröken kallar henne for, my little angel, för hon verkar vara den enda som sitter och lyssnar på fröken.

                                              Var det allt !!
Klara hade igår också sin första läxa. Lisa satt med henne vid köksbordet och hjälpte henne. Klara var jätteglad att hon äntligen hade fått läxa. Vänta du Klara!.

Jag och lilla Nellie var på ett litet Lek & Busland som ligger i Sunset Mall. Där kan barnen leka och vi vuxna fika. Det var en del barn fast vi var där när dom öppnade vid 10-tiden. Vi stannade i 2 timmar och åt lunch. Nellie fick träffa andra barn och hon lekte lite med några. Tyvärr var det så kallt där inne så det gick inte att vara där så länge. Personalen hade mössa och vantar på sig, det säger väl en del.

Ikväll ar vi bortbjudna till Helen och hennes son Herman. Det ska bli trevligt. Kul for Klara och få leka med en som förstår vad hon säger.

Kram Fam. Buvall

1 kommentar:

hagtornsvägen sa...

det är så roligt att höra att klara trivs så bra i skolan.tänk att längta efter läxor, hoppas det håller i sej.

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna