söndag 31 januari 2010

Hemma helg.



Klicka på The Cheesecake Factory nere till vanster så kommer ni till deras hemsida


The Cheesecake Factory var en restaurang som vi besokte och avnjot en god middag på fredag kvallen. Lisa hade blivit rekommenderad några appetizers for att sedan gå på sjalva Cheesecaken. En av dom godaste forratterna jag och Lisa åt var, Avocado Eggrolls den var helt underbar. Vi tog aven Buffalo Wings for att dela. Vi blev propp matta. Nar vi markte att barnen blev trotta sa bestamde vi oss for att ta med Cheesecaken hem. Men hit ska vi igen. Cheesekaken som JAG bestallde var sådar...



Klara och Nellie bestallde som vanligt, hamburgare med pommes. Nellie borjar gilla att gå på restaurang, Klara har ju varit med en stund nu så hon ar van. Dessa små tjejer ute i stora varlden.

Lordagen bestod av att bara vara med familjen , vi åkte tidigt for att handla lite saker for att kunna stada bilen. For att sedan vara hemma och bada. Vi tog sedan en lång promenad på eftermiddagen. Vi gick ner till Sunset som ar ett litet kopcentra några kilometer från oss. Vi gick bland dom olika kanalerna som finns och det finns verkligen många fina hus. I Sunset åt vi en god glass, sedan gick vi hem for att laga Klaras favorit, kycklingklubba och lordags mys.. Idag ska vi ha lite gaster, det ar Lisas arbetskollegor, så ikvall ska vi grilla lite kott och ha sotpotatis med pakchoi stekt i vitlok. Lite vin och nagra ol till detta, det blir nog bra. Hoppas bara det inte borjar regna.

Kram.
Fam Buvall

P.s. Jag har nu fått mitt korkort.....

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna