tisdag 19 januari 2010

Ny erfarenhet...

Igår var det Martin Luther King dagen har i Usa och då var alla barnen lediga. Nar Lisa kom hem från jobbet visade hon oss Coconut Grove,  hon hade varit har med sin chef i juli månad nar hon var har for att fixa lite saker infor resan. Vi passade på att gå på en restaurang igen, Chilli hette den, go mat och en lite trevlig restaurang mysigt tyckte Klara. Det var jattemysigt att gå dar nere bland sma butiker, det kandes som var på semester.




Idag har Klara borjat skolan igen efter 3 dagars ledighet medans jag och Nellie har varit på en internationell klubb har i Miami som finns for oss som inte jobbar. Internationella klubben ligger bara 5 minuters gång vag från oss på UM Universitys området. Det håller på i 2 timmar och denna månad har vi som tema MEXICO. Vi kommer att lara oss lite om Mexico, deras språk och matkultur. Forra månaden var det Japan och då larde dom sig att gora Sushi.

Hon som hade hand om klubben var fran Indien sedan fanns det folk från Schweiz, Finland, Frankrike, Mexico m.m.. Vi traffas varje Tisdag kl.12:00. Jag ser faktiskt fram emot nasta gång.

Kram.
Fam.Buvall

2 kommentarer:

Bitte sa...

åh va trevligt ni verkar ha det,puss å kram på er all .här snöar det :(

helena@stefan sa...

Vad gott det var att prata med er i helgen! Emmie pratade om Klara massor efteråt och vi kollade in jordgloben och såg hur långt bort ni bor. Saknar er! Kram Helena

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna