söndag 10 januari 2010

Svenska skolan i Fort Lauderdale

Idag var det fullt upp på morgonen för att hinna göra iordning barnen och packa matsäck för att åka norr om Miami till svenska skolan som skulle vara mellan kl 10 00- 13 00. När vi kom dit fick Klara börja i en skolklass och Nellie vara med i en lekgrupp for lite yngre barn. I Nellies grupp träffade vi David Odonell som är son till några vänner till Hasse & Eva i Sydafrika. Han och hans fru Viktoria bor här i Miami med deras lilla dotter Lucia som är jämngammal med Nellie. De verkade jätte trevliga och Nellie var mycket förtjust i Lucia och gick och kramade på henne hela tiden. Vi träffade massa andra trevliga svenskar, bl.a. en familj som har jämn gamla flickor med oss och har bott i Miami i 5 år. Vi ser redan fram emot nästa gång, Söndag om två veckor.


På eftermiddagen var vi inne och myste för idag var nog den kallaste dagen i Miami på 35 år (8 C). Men nu ser det ut som om det vanliga vädret ska komma tillbaka i veckan med 25 grader C i slutet, JIPIIEEE!!

Kram Fam Buvall

2 kommentarer:

Petra M sa...

Kul att läsa om era äventyr Henrik! Verkar som ni har det bra =) Var rädda om er!

Kram Petra

helena@stefan sa...

Stackars er, har ni 8 grader varmt ;)? Här var det -22,4 i förrgår. Såå kallt att man fryser fast! Men det värmer att läsa att ni har det bra! V.33 nu. Det närmar sig... Saknar er! Kram Helena m. fam.

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna