fredag 1 januari 2010

Nyår i Miami.

Vårt nyår i Miami, började med en lugn frukost och ett dopp i poolen. Efter detta åkte vi ner till Dadeland Mall för att handla lite kläder till Klara. Vi hittade lite på en affär som heter GAP. Men det var ett problem, Lisa kunde inte betala mitt sitt nya Visa kort, konstigt tyckte vi för pengar hade vi. När så Lisa gjorde ett kontoutdrag på våra konton så hade vi  -$ 888,888,00 på våra konton. VAAA !! Så vi fick åka upp till våran bankkvinna och fråga vad detta var för något. Jo det var så att banken trodde att det hade begåtts ett bedrägeri på vara konton när Lisa igår skulle föra over pengar till mig. Banken visste inte att vi var gifta och då spärrade dom våra konton. Snacka om att storebror ser dig här!!!  Allt löste sig till slut, men efter det åkte vi hem och badade och vilade en stund.

När eftermiddagen kom gjorde vi ett nytt försök for att handla och denna gång gick det betydligt bättre. Lisa var på shopping humor så barnen fick nya baddräkter och nya kläder. Vi hade sådan tur att vi hittade en skolkjol till Klara. En blå och en Khaki färgad.

På kvällen så orkade inte lilla Nellie vara med så länge, hon somnade kl 7 som vanligt.

Nyårsaftonen blev jättemysig på alla satt. Vi åt en 3 rätters middag och hade jättemysigt. Klara hon kämpade emot, hon vägrade gå att lägga sig. När väl klockan slog 24 så skulle vi gå ut for att se på raketerna. Men det var inga, som vi såg iaf. Men efter 1 glas Champagne så gick vi faktiskt och la oss. Vi var väldigt trötta eftersom dom valde att vakna kl 6 på morgonen.

Lite Nyårsbilder från Miami finns det också.

Vi önskar er trevlig fortsattning på 2010.

Kram Henrik

1 kommentar:

grannen på nr 15 sa...

Hej grannar! Får se om det här går lite bättre, skrev en lång harang och inget hände, teknikens under:-(. Härligt att höra ifrån er, det ser så härligt ut! Vi saknar er här, mörkt i ert hus. Ska visa Linn bilderna i helgen, hon saknar sin kompis. Varmt och gott verkar ni ha, här var det -20 häromdagen, men det är ju gott med lite snö för barnen. Kram från oss till er!!!

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna