lördag 2 januari 2010

Fruit & Spice park

Idag åkte vi iväg på morgonen till en trevlig park (45 min bort) där det finns frukt och kryddträd från hela världen, parken heter Fruit and Spice park. Vi plockade och åt bananer, carambole (stjärnfrukt) och massa andra konstiga frukter. Sen åt vi medhavd picknick i den fina naturen, jätte mysigt!! På vägen hem åkte vi och kollade på orkidee rea (50 SKr/styck), men Lisa fick beslutsångest och oroade sig för att de skulle blåsa sönder ute, sa det blev inget. Men himla häftiga växter fanns det att köpa dar, mest olika palmvarianter.



När vi kom hem tog vi en promenad med barnen i vårt område och då det började regna konstiga saker från palmerna tittade vi upp och där satt fem papegojor och åt kokosnotter, jätte vackra!!


På kvällen gick vi till T.G.I (en känd amerikansk restaurangkedja) som bara ligger 5 min gångväg ifrån oss. Där åt vi i rasande takt eftersom vår lilla Duracellkanin Nellie hade sovit lite for lite under dagen och var något trött. Men det var i allafall stor lyx att få äta god billig mat och slippa laga hemma för en gångs skull.

Kram
Henrik & Lisa

2 kommentarer:

hagtornsvägen sa...

åh vilken mysig dag ni verkar ha haft,avslutning på restaurang, va mysigt kramar

Jag sa...

Åh, det är ju inte varje dag man får plocka carambole! Inte varje dag man ser papegojor i träden heller för den delen! :)

Kram på er från ett svinkallt Floda

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna