onsdag 6 januari 2010

Klara's skola

Klara hon verkligen älskar sin nya skola. Viktigt att man säger skola och inte dagis. Idag hade hon med sig färskpasta med olivolja på som nu har blivit hennes nya favorit och hon hade ätit upp allting som vanligt. Hon är väldigt stolt över sin skolväska och sin nya matväska. Enligt henne finns det bara en till som har väskan. Dom andras är inte så tuffa som hennes.



Nu har vi haft ännu en hantverkare hos oss. Denna gång var det en Marvin från en firma som håller på med torktumlare och dylikt. Vi har nämligen en torktumlare som är lite defekt och en diskmaskin som läcker vatten. Nu måste vi bara ha ägarens godkännande, så att dom kan börja laga dessa saker. Ägaren tycker nog det kommer väldigt mycket räkningar till han men vad ska man göra. Det är ju viktiga saker som måste fungera och vi hyr ju bara.

Idag kom även våra hyresgäster till vårat hus i Lerum. Vi önskar dom välkomna till Sverige. Patrik och Moa hade välkomnat dom och Mamman i familjen undrade om dom släppte ut barnen i denna kyla i Sverige. Dom undrade om det fanns ngn värme i Nellies rum, vi har ju tagit bort elementet i det rummet för vi har inte haft något behov av det. Men nu när det är så kallt, så behövs det nog någon slags värme. Vi mailade Moa och sa att elementet finns på vinden. Vi hade ju även bokat en flyttstädning och enligt både Patrik som var där dagen innan våra gäster och våra hyresgäster hade ej godkänt städningen. Så nu får vi ta tag i detta också. Men det ordnar sig som allt annat.

Kram Fam. Buvall

Inga kommentarer:

Klara funderar

Klara funderar
Äntligen stora syster

Bloggintresserade

Disney World med Buvall´s

Våra resor i Sydafrika

Miami 2010

From 21 Maj 2011


Senaste 7 dagarna